Praha.cz

 
Nacházíte se: Pražané Pražanům Vaše zprávy
Vaše zprávy
Premiéra filmu Dědictví aneb Kurva se neříká
Středa, 05. únor 2014 11:52

Již po 22. letech zazáří opět v kinech film který v první díle sklidil neuvěřitelné ovace. První díl si lidé zapamatovali nejvíce díky věhlasným hláškám které proslavil nejvíce herec Boleslav Polívka.

Celý článek...
 
Přednáška představí památné a významné stromy Prahy
Pondělí, 13. leden 2014 15:13
Přednáška představí památné a významné stromy Prahy

V úterý 21.ledna 2014 od 18h se na Praze 4 v Michli uskuteční přednáška o nejzajímavějších stromech metropole. Příchozí se dozví kde hledat nejstarší stromy města a jaké jsou jejich příběhy. Představeny budou i desítky dalších velikánů, které si rovněž zaslouží naši pozornost a mohou být netradičním cíle vycházek za pražskou přírodou.    

Celý článek...
 
Zvířata ze Zoo Praha ovládla Galerii umění pro děti GUD
Pátek, 06. prosinec 2013 08:56

Uprostřed světa tygrů, goril a žiraf, který dočasně vyrostl přímo v prostorách Galerie umění pro děti GUD, budou malí umělci vyrábět netradiční dárky a ozdoby pro zvířata z pražské zoo. Pozoruhodná výstava se nachází jen pár kroků od Staroměstského náměstí.

Celý článek...
 
Charitativní prodejní výstava hrnečků slavných osobností
Čtvrtek, 05. prosinec 2013 09:52

Od 2. prosince do konce roku bude v kavárně Friends Coffee House (Palackého ulici 7, Praha 1) probíhat charitativní prodejní výstava hrnečků slavných osobností. Zájemci si boudou moci hrnky, které věnovali slavní, zakoupit a podpořit tak občanské sdružení Lata, jež téměř 20 let pomáhá ohrožené mládeži. Minimální cenu hrnečku stanovili sami dárci, kupující ji mohou samozřejmě navýšit.

Celý článek...
 
Sunar Charity Weekend
Pondělí, 18. listopad 2013 09:10

Značka Sunar a Galerie umění pro děti Vás zvou na kreativní a charitativní akci Sunar Charity Weekend. Od čtvrtka do neděle 21. – 24. 11. 2013 se v GUD mohou vaše děti zapojit do kreativních workshopů, otevřít svět své fantazie a navrhnout si vysněné oblečení pod vedením Jana Šimra, módního návrháře a kreativního koordinátora galerie.

Celý článek...
 
Srdečně Vás zveme na výrobu adventních věnců
Čtvrtek, 14. listopad 2013 13:35
Srdečně Vás zveme na výrobu adventních věnců

Přijďte se s námi naladit na vánoční atmosféru a vyrobte si vlastní adventní věnec přesně podle Vašich představ. Krok za krokem Vás kurzem provede zkušená floristka a majitelka květinářství ACACIA Lenka Zemanová.

Celý článek...
 


Strana 2 z 3

Kde nás najdete online

Facebook Praha.cz Twitter Praha.cz Google+ Praha.cz